Urząd Miasta i Gminy w Serocku z siedzibą w Serocku, Rynek 21, (0-22) 782-75-88 zawiadamia, że przyjmuje oferty na prowadzenie małej gastronomii w dniu 23 kwietnia 2005 r. z okazji Święta Patrona Serocka Św. Wojciecha. Oferta powinna zawierać: - propozycję prowadzenia profesjonalnego stoiska gastronomicznego o estetycznym wyglądzie na co najmniej 250 miejsc siedzących przy stolikach z parasolami, - zakres i ceny proponowanych potraw i napojów, - propozycję wysokości kwoty za wyłączną obsługę festynu pod kątem gastronomicznym, - zapewnienie, że cena potraw i napojów zostanie utrzymana do końca trwania festynu, - zapewnienie uporządkowania miejsca po prowadzonej działalności gastronomicznej, - zapewnienie dostosowania stoiska do wymogów sanitarno - epidemiologicznych.
Oferty należy składać w terminie do 10 kwietnia 2005 r. do godz. 13.00 w sekretariacie Urzędu Miasta i Gminy w Serocku. Otwarcie ofert nastąpi tego samego dnia o godz. 15.00.
Urząd Miasta i Gminy w Serocku zaprasza wszystkie instytucje i przedsiębiorców zainteresowanych prezentacją swojej działalności i prowadzeniem punktów handlowych podczas festynu z okazji Święta Patrona Serocka Św. Wojciecha w dniu 23 kwietnia 2005 roku. Wszyscy zainteresowani winni uzyskać pisemną zgodę z Urzędu Miasta i Gminy w Serocku.
Warunkiem uzyskania zgody na prowadzenie punktu handlowego jest: - określenie rodzaju prezentowanego asortymentu na stoisku, - określenie powierzchni niezbędnej na ustawienie stoiska handlowego, - przedłożenie zdjęcia stoiska, - przedłożenie kopii zaświadczenia o prowadzeniu działalności gospodarczej (dot. przedsiębiorców spoza gminy Serock), - dokonanie wpłaty przed festynem.
Informacji w tej sprawie udziela kierownik Referatu Spraw Obywatelskich i Lokalowych w Urzędzie Miasta i Gminy w Serocku (pokój nr 2). |